Tip os log ind
 • 1/: Michael Valgren vandt Amstel Gold Race sidste år, og han regnes for én af favoritterne i de helt store endagsløb i 2019.
  Foto: Jeff Pachoud/afp/ritzau Scanpix
 • 1/: Den unge bornholmer Magnus Cort har allerede vundet en stor etapesejr i Paris-Nice i år, og der ligger formentlig flere triumfer og venter i 2019.
  Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 • 1/: 23-årige Mads Pedersen bor stadig i Danmark, men brillerer samtidig på de internationale landeveje. I de kommende uger er han én af de mest interessante outsidere i de såkaldte »forårsklassikere«.?
  Foto: Andreas Haubjerg/Ritzau Scanpix
 • 1/: Søren Kragh Andersen anses for at være et af de helt store cykeltalenter. Sidste år kørte han en uge i den hvide ungdomstrøje i Tour de France og vandt efterårsklassikeren Paris Tours. ?
  Foto: Guillaume Souvant/AFP/Ritzau Scanpix

Rå talentmasse på landevejene

Dansk cykelsport oplever en opblomstringstid, der allerede her i det spirende forår har givet store sejre. Samtidig har der aldrig været flere danskere på den professionelle World Tour, og mens 2018 var et år, der gav løfter om en succesrig fremtid, lader 2019 til at blive en sæson, hvor alle cykelinteresserede kommer til at juble i sofaen
24. marts 2019, 14.00

Der findes et spørgsmål, som er gået igen i dækningen af dansk cykelsport siden årtusindeskiftet: Bliver det nogensinde igen ligesom i de glade 1990'ere?...

Allerede abonnent? Log ind her