Tip os log ind
  • 1/: Den lokale puslepude roses for »kombinationen af en skridsikker base og høje sider.«
    Foto: Leander A/s
  • 1/: Stig Leander: - Da jeg startede min rejse med Leander i 1998, var det med et ønske om at skabe møbler, der gør en positiv forskel for børn og deres forældre.

Pris til puslepude, der gør bleskift til en hyggestund

Designfirmaet Leander i Silkeborg med speciale i børnemøbler opnår hæder ved international prisuddeling
21. februar 2019, 18.05

SILKEBORG Silkeborg-iværksætter Stig Leanders møbelvirksomhed Leander A/S har vundet en prestigefyldt designpris ved den internationale prisuddeling »German Design Award«.

Leanders puslepude »Matty« begejstrede den internationale jury så meget, at puden fik en pris i kategorien - og hold nu godt fast, kære læser - »Excellent product design - Baby and Child Care«.

- Matty er en unik, nyttig og enkel puslepude. Den er vandafvisende og kræver ikke ekstra betræk. Kombinationen af en skridsikker base og høje sider gør den sikker og anvendelig for forældre og kan bruges alle steder.

Sådan lyder juryens rosende ord om puslepuden fra den nordlige del af Silkeborg.

Matty er designet af Stig Leander selv.

- Pusletiden skaber en vigtig kontakt mellem barnet og den voksne, siger han.

- Det gælder derfor om at have et underlag, der understøtter samværet. Med Matty bliver bleskift til mere end praktik. Det bliver til en hyggestund, hvor barnet føler sig tryg og godt tilpas. Vi er utroligt stolte og beærede over at modtage denne pris, siger Stig Leander.


Ordet er ditMere Erhverv