Tip os log ind
Alvorlig ulykke ved Virklund.
Foto: Peter Erfurt

Politijagt endte galt: Voldsom ulykke ved Virklund

To biler kørte frontalt sammen. Den ene bil blev jagtet af politiet og kørte angiveligt ca. 120 km/t, da ulykken skete
21. juni 2018, 19.53

VIRKLUND Torsdag eftermiddag skete der en ulykke mellem Rodelund og Virklund, da to biler stødte frontalt sammen i forbindelse med en politijagt.

Ulykken skete klokken 17.33.

Her satte politiet efter en bilist, som ikke havde lyst til at tale med ordensmagten. Han er frakendt førerretten, men det vides ikke, om det er derfor, han prøvede at stikke af.

Biljagten varede ca. fire minutter inden ulykken skete. Politiet jagtede en rød Skoda, men i en kurve mistede den 25-årige fører af Skodaen herredømmet over bilen og kørte over i modsatte vejbane. Her kørte han frontalt ind i en VW Up, der også blev kørt af en 25-årig mand. Det tyder på, at Skodaen kørte omkring 120 km/t, da de to biler stødte sammen.

- Der er to tilskadekomne, som begge blev kørt til sygehuset. Manden i den hvide VW Up måtte vi klippe fri af bilen. Han var hele tiden kontaktbar og klagede over smerter i skulder og ben, men han er umiddelbart ikke i livsfare, siger indsatslederen fra Midtjysk Brand & Redning, Allan Riisberg.

Politiet oplyser, at den 25-årige mand i løbet af fredagen vil blive fremstillet i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Han var fredag morgen stadig på sygehuset, men politiet forventer, at han er i stand til at møde i retten.

Som altid når personer kommer til skade, og politiet er involveret, skal Den Særlige Politiklagemyndighed undersøge sagen.

Vejen mellem Rodelund og Virklund måtte torsdag eftermiddag spærres og trafikken omdirigeres. Der måtte blandt andet tilkaldes en bilinspektør til at undersøge ulykkesstedet og bilerne, hvilket for det meste kun sker, når der sker dødsulykker - eller når politiet er involveret i en ulykke.


Ordet er dit