Tip os log ind

Politihunde hjalp til: Fire tyve taget på fersk gerning

Stjal værktøj for 25.000 kroner fra Skovby-virksomhed, men nåede ikke at slippe væk
12. juni 2019, 12.19

SKOVBY Med hjælp fra politihunde blev fire indbrudstyve i aftes taget på fersk gerning efter et indbrud i virksomheden Scan Underlay, der har en afdeling på Ursusvej 2 i Skovby.

Tyvene brød ind klokken 22.58 i aftes, da de tvang en port op og kom ind i et værkstedsområde. Her stjal de værktøj for omkring 25.000 kroner, men hvad de ikke var klar over, var, at de havde aktiveret alarmen og blev video-overvåget af firmaets indehaver.

Han ringede til politiet, og få minutter senere var flere patruljer fremme - både fra Sydøstjyllands Politi og kollegerne i Østjyllands Politi. De tre gerningsmænd blev omringet på grunden ved virksomheden, mens den fjerde nåede at stikke af. Men ikke ret langt, da han blev indhentet af en politihund på en mark syd for industrikvarteret.

De fire er alle fra Aarhus-området og i alderen fra 33 til 39 år. I deres bil fandt politifolkene stjålet værktøj til en værdi af 25.000 kroner og derudover 49,5 gram hash og 2 gram skunk.

De fire blev fordelt på flere arresthuse til overnatning og bliver i dag afhørt. Flere af dem er gode kendinge af politiet, og juristerne vurderer, om de skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, oplyser politikommissær Lars Elmstrøm, Sydøstjyllands Politi.

sinn


Ordet er ditMere Ry-Galten