Tip os log ind
Peter Viskinde er kendt som en fremragende musiker og tidligere medlem af Big Fat Snake, men han er også en glimrende maler, som nu udstiller i Favrskov.

Peter Viskinde udstiller sine malerier

12. september 2018, 10.32

FAVRSKOV Den 22.-23. september er der igen Kunst i Favrskov på Søften Kultur- og Idrætscenter. Denne gang med rockmusikeren Peter Viskinde blandt udstillerne.

Udstillingen begynder lørdag med en fernisering, hvor formanden for Kultur- og fritidsudvalget Steen Thomasen åbner. Efter åbningen holder forfatteren, kunstkenderen og idéhistorikeren Lars Morell et indlæg, hvorefter Hinnerupkoret dirigeret af unge Jens Ginge Skov synger.

Det er fjerde gang, udstillingen finder sted i Søften kultur- og idrætscenter. Men det er faktisk syvende gang, at Lions Club Hinnerup, Kunstudvalget for Favrskov og Kulturelt Samvirke Favrskov går sammen for at skabe en unik kunstudstilling.

De første år foregik det på Kollerup Gods under navnet Kunst på Godset. Siden da, er der kommet rigtig mange nye kunstnere til fra hele landet.

En af de nye er Peter Viskinde - kendt som tidligere medlem af Big Fat Snake, men som også er en glimrende maler.

Ud over kunsten, bliver der desuden indslag med tværfløjtemusik, sang og lokale børn på blæseinstrumenter i løbet af weekenden.


Ordet er ditMere Favrskov-Hammel