Tip os log ind
  • 1/: Det er sjovt at arrangere mordgåder og agentmysterier. Et gennemtænkt plot er afgørende, fortæller Peter Dalsgaard, som altid har haft nemt ved at få gode ideer.
  • 1/: Peter Dalsgaard med nogle af legemorderens værktøjer. Den eneste gang, han har fået problemer med myndighederne, var, da han ville sende en kasse med tidsindstillede bomber til Sverige. Der var naturligvis tale om vellignende attrapper, hvilken han omhyggeligt havde forklaret kurer-firmaet, der alligevel valgte at sende kassen med fly fra Tyskland. Det resulterede i et opkald fra en noget ophidset lufthavns-sikkerhedschef, som skældte ud og fortalte, at det var sekunder før hele lufthavnen var blevet evakueret.
  • 1/: Kvinden fra værelse 310 spilles af en trofast dukke, som nemt kan pakkes ned og tages med på hoteller og konference-centre, hvor Peter Dalsgaard begår sine mordmysterier.

Peter og den døde kvinde i værelse 310

Peter Dalsgaard står bag utallige mord - på hoteller, musikhuse og konference-centre. Oftest går det ud over kvinden i værelse 310 ...
28. august 2018, 20.02

mord-firma Peter Dalsgaard fra Ry ved hvordan man arrangerer et godt mord.Så dygtig er den 52-årige Ry-bo, at hans tjenester er efterspurgt blandt anerkendte...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Ry-Galten