Tip os log ind
  • 1/: Kasper Christensen bruger meget af sin tid på administration af sine fitnesscentre, og han træner derfor kun trænerne - eksempelvis Nadja Christensen. Kasper Christensen har trænet mere end 10.000 klienter - blandt andet en mand, der kom til København tre gange om ugen fra Bornholm. Kun for at træne. Den motivation rører stadig Kasper Christensen dybt.
  • 1/: Det kan være hårdt at lave »planken« - især hvis man også får lidt ekstra vægt på ryggen og skal stå i samme position længe. Nadja Christensen har dog prøvet det mange gange.
  • 1/: Det handler om at stå på den helt rette måde, når vægtene skal løftes. Og derfor er det godt med en personlige træner til at guide hele vejen.
  • 1/: Nadja Christensen har tabt 37 kilo på ti måneder ved at træne ud fra de principper, som Kasper Christensen har opfundet og samlet til sin fitnesskæde Fortius Fitness. Før sommerferien åbnede han et center i Silkeborg.

Personlig træning og en ny livsstil

Hos Fortius Fitness i Silkeborg handler det om at ændre sin livsstil og bevare den. Derfor får man en personlig træner, der altid er med, når vægtene skal løftes i centret på Stagehøjvej
16. august 2016, 14.00

TRÆNING Et træningscenter kan sagtens være fyldt med larm fra musik, maskiner og svedende mennesker, der myldrer mellem håndvægte, måtter og maskiner.Men hos...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind