Tip os log ind
  • 1/: 59-årige Mia Lorenzen og 69-årige Frantz Christian Hingelberg bor på Eriksborgvej 71, hvor den nye bydel Eriksborg skal ligge i kommunens planstrategi 2040. - Hvis de store træer skal fældes, så skal jeg være væk fra mit elskede livsværk. Og hvorfor kan den eksisterende og bakkede natur her ikke indgå mere i Eriksborg-planen. Træer tager jo lang tid om at vokse op, siger Mia Lorenzen.
    Foto: Martin Ballund
  • 1/: En af linjeførringerne til silkeborgmotorvejen gik i baghaven og i flere år stod alt stille på ejendommen. Nu har parret fået et nyt chok.
    Foto: Maritn Ballund
  • 1/: Der er 20 tønder land med til ejendommen og en masse store træer, læhegn og skov. Da Midtjyllands Avis var forbi kiggede også ræven forbi, og for parret på ejendommen har naturen den allerstørste værdi.
    Foto: Martin Ballund
  • 1/: Parret bor også inden for den sorte streg, der viser, hvor det nye bydelscenter er placeret på kortet. Her skal blandt andet være lægehus, bibliotek og skole.

Par på Eriksborgvej: Vi fik et kæmpestort chok, da vi læste om bydelen Eriksborg

Mia Lorenzen har boet på Eriksborgvej i 37 år, men for anden gang ser det ud til, at hendes ejendom er i fare. Først en motorvej - og nu en ny bydel
16. februar 2019, 06.00

Grauballe Mia lorenzen bliver ramt af rysteture. Det siger hun selv, og når hun taler om den dag, hvor hun læste i Midtjyllands Avis, at Gødvad med tiden skal...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Silkeborg