Tip os log ind
Peter Holm.

På pension efter 31 år hos Eniig

30. april 2018, 11.40

Eltekniker Peter Holm går på pension den 3. maj efter 31 års ansættelse hos Eniig i Silkeborg.

Peter Holm startede den 7. september 1987 hos det daværende ELRO i Randers som eltekniker i driftsafdelingen, hvor han i de første år arbejdede med etablering af nye transformerstationer i forbindelse med kabellægning af det gamle luftledningsnet.

Igennem årene har Peter Holm arbejdet med stort set alle elforsyningsopgaver på alle spændingsniveauer. Men selv om han kan det hele, så har hans interesse altid været drift og vedligeholdelse af det eksisterende net og gerne i forbindelse med fejl, hvor han altid har ydet en stor indsats i arbejdet med at få strømmen tilbage til kunderne.

Peter Holm har med sin meget målrettede personlighed og faglige dygtighed altid været en trofast, hjælpsom og særdeles anerkendt kollega, som vi nu vil komme til at savne.

Fritiden går ofte med at være operatør i Hadsten Biograf, hvor Peter altid har haft en passion for det store lærred og alt det teknik, der er omkring det - og det bliver der nu mere tid til i livet som pensionist. Herudover vil Peter også få mere tid til vandreture ved Ryde Strand Højskole samt at dyrke sin interesse inden for cykling.


Ordet er ditMere Navne