Tip os log ind
  • 1/: Else Bruun og Helle Winter er to af de 60 frivillige i Genbrugshuset. Lønnen er tre sammenkomster om året samt gratis kaffe på jobbet. Og så alt det, som man sætter i gang eller oplever. Det er det hele værd. De to sidder ved et af de borde, som Else Bruun indretter med genbrugs-guld i butikken.
  • 1/: En Beo-Master 1001 - nyrenset og fin - koster 1200 kroner på nettet. I Bjerringbro kan man finde den til omkring 600 kroner.
  • 1/: Sådan en sølvkaffekande - to-tårnet - kan fås for omkring en 50'er.
  • 1/: Lamper - masser af lamper - på loftet i Genbrugshuset.
  • 1/: Der er sølvsmykker, der koster penge og så er der »bling«, som Helle Winter kalder det. »Bling« koster som regel en tyver - uanset om det er en ugle eller noget andet, der skinner og går som varmt brød.
  • 1/: Else Bruun og Helle Winter sammen med to andre frivillige, Aage Bruun og Jan Jakobsen i nogle af de møbler, som man får mange ind af og som kan danne grundlag for mange nye boligindretninger.

På jagt efter genbrugsguld

Genbrugshuset i Bjerringbro får tit genbrugsguld, der er så godt, at de tager det med til Bruun Rasmussens auktionshus
26. juli 2018, 15.36

BJERRINGBRo Det er næsten ikke til at sparke sig frem for TV-udsendelser om alt det genbrugs-guld, der ligger og venter på den kløgtige køber på loppemarkeder, ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Bjerringbro