Tip os log ind

Op på cyklen, politikere

03. august 2018, 12.47

SKOLEVEJ Kære politikere i Silkeborg Byråd - så op på cyklen!!

Min invitation til at til benytte Grauballe-børnenes nye skolevej til Dybkærskolen onsdag den 8. august står stadig. Jeg har fået mange positive tilbagemeldninger fra jer, og i samtlige af disse, er I enige med mig i, at det er for farligt at sende vore børn ud på cykel langs hovedvej 46 ....?? Og derfor bliver jeg temmelig uforstående overfor, at vi nu står i denne situation.

Jeg mener, at I som har truffet beslutning om at ændre skoledistrikterne i Silkeborg Kommune, også har haft rig mulighed for at kigge på en sikker skolevej i forbindelse med ændringerne. Det har I undladt og her løber i fra jeres ansvar!

Jeg er sikker på, at I finder en løsning inden skolestart, så også vores børn i Grauballe kan komme sikkert til og fra skole.

Så kære politikere - kun få af jer har meldt sin deltagelse indtil nu , så kom frit frem, på med hjemlen, op på cyklen - hvis vi er heldige dukker nogle tv-folk op denne morgen. Det er vigtigt, at vi alle mærker, hvordan vore store børn skal starte skoledagen. Vi ses.


Ordet er ditMere Debat