Tip os log ind

Omstilling - med vejret i spil

18. marts 2019, 13.26

Der sker jo hele tiden forandringer. Nogen gange sker der hurtigere end forventet, og andre gange føler jeg, at ventetiden er streng. Faktisk kan jeg godt lide forandringer og ændrede mønstre. Samtidig er jeg også fan af procedurer og genveje, sådan rent arbejdsmæssigt. Det er dog en helt anden snak.

Nu er det gamle Shell jo væk - så kan vi ikke kan kalde det Shell-krydset længere. Hvad skal det nu kaldes? Hjejlepige-krydset? Sunset krydset? Outdoor-krydset? Jo, eller mindre visuelt: Østergade-krydset....

Er jeg den eneste, der tænker, det bliver træls, når Kvickly bliver til SuperBrugsen? Vi har jo én SuperBrugsen i Silkeborg! Kvickly er jo lidt Silkeborgs Bilka-look-a-like og større supermarked.

Jeg kan bare rigtig godt lide Kvickly. Faktisk er Kvickly et supermarked, hvor jeg kan finde på at tage ind og ose. Kommer dog sjældent tomhændet derfra.

SuperBrugsen er et mad-indkøbssted og ikke på samme måde oplevelse og inspiration til hverdagens og dagligdagens hygge, som ikke nødvendigvis har noget at gøre med mad. Ja, jeg tænker faktisk kun mad, kage og snacks, når jeg skal handle i SuperBrugsen, Rema 1000 m.v.

Jeg har faktisk lige et split-sekund overvejet at sende Coop en klage over, at de laver Kvickly Silkeborg om til en SuperBrugsen - Hvorfor? Nogen som kan give mig en god grund til, der skal være et mindre sortiment - ingen tøj, møbler og elektronik for eksempel?

Nu har jeg en diskussion med mig selv, om jeg skal til at omstille mig på, at jeg ikke kommer til at »ose« mere i Kvickly Silkeborg - og må tage til Herning, hvis trangen kommer - før den pludselige indskydelse forsvinder. Eller jeg skal håbe på, at Coop selv finder ud af, at Kvickly hører til tæt på Silkeborg Midtby.

I skrivende stund i regn og blæst bag min PC-skærm tænker jeg mest på mit mad-indkøb. Skal jeg handle i Kjellerups mange mad-markeder, eller skal jeg vente til i morgen, hvor jeg alligevel arbejder i Rema 1000 Gødvad ... Med de lyde udefra af blæst og regnens hærgen, så kan det være, at mageligheden vinder, til trods for at min ny-indkøbte vandre-frakke var påtænkt indvielse i dag.

Jeg taknemlig over, at jeg kan og er hurtig til at omstille mig. Jeg har senest oplevet, at mennesker med f.eks. autisme får store udfordringer med ændringer. Til gengæld vil regn og blæst ikke holde dem tilbage, fra de planer, de har lagt.


Ordet er ditMere Debat