Tip os log ind
  • 1/: Her var en gang Silkeborgs største skole, Nordre Skole. Den er nu væk og borte. I sommeren 2018 var der første spadestik til det kombinerede byggeri mellem kulturhus og handicap- boliger. Kulturhuset ligger øverst i billedet og bygges sammen med to eksisterende gymnastik- sale. Handikap- boligerne er placeret nederst i billedet.
    Foto: Jakob Stigsen Andersen
  • 1/: Formand for kulturudvalget, Johan Brødsgaard (R), kunne sammen med sin kollega i byrådet, formand for socialudvalget Helle Gade (S), byde velkommen til rejsegilde. De to politikere fremhævede begge det unikke i, at kultur og sociale tilbud går hånd i hånd.
    Foto: Søren Nielsen
  • 1/: Vinden var kold og blæsende. Men kransen var smukt placeret på det nye kulturhus i Alderslyst. Projektet forventes færdigbygget til september 2019.
    Foto: Søren Nielsen

Nyt område giver stort løft til folkerig bydel

Tirsdag var der rejsegilde for nyt kulturhus og nye socialboliger, som skal ligge på grunden for den tidligere Nordre Skole
20. november 2018, 19.01

SILKEBORG Vinden var bidende kold, men der var varme og glæde i ansigterne hos de fremmødte til tirsdagens rejsegilde for det nye kulturhus og de nye...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind