Tip os log ind
  • 1/: Himmelbjerg Golf Club har snart sit eget Himmelbjergtårn: en tro kopi af det originale tårn, der står på toppen af Himmelbjerget. Det nye tårn bliver dog kun omkring otte meter højt og altså en tredjedel af størrelsen på områdets store turistattraktion på Himmelbjerget.
    Foto: Sanne Helene Højbjerg
  • 1/: Bestyrelsesformand for Himmelbjerg Golf Club, Preben Norup, håber, at mange vil komme forbi for at nyde synet af tårnet - ikke kun klubbens 900 medlemmer. Men også alle andre, der vil prøve golf eller måske nyde mad i restauranten, hvor tårnet også kan ses fra.
    Foto: Sanne Helene Højbjerg
  • 1/: Det er udelukkende frivillige, der bygger Himmelbjergtårnet på golfbanen. Flere er dog uddannede murer. Fra venstre ses Karl Erik Larsen, Harry Jensen, Preben Norup, Villy Holm (bagerst), Leif Damholm og Carl Blaschke. Tårnet koster ikke golfklubben noget at opføre, da alle materialerne til Himmelbjergtårnet er blevet sponsoreret fra forskellige firmaer.
    Foto: Jane Bach

Nyt Himmelbjergtårn skyder i vejret

Himmelbjerg Golf Club får et vartegn, nemlig en tro kopi af det ikoniske Himmelbjergtårn, men bare i en tredjedel af størrelsen
20. maj 2019, 10.42

Salten SKOV Himmelbjergtårnet er en vaskeægte turistmagnet. Men snart er en mindre kopi af det ikoniske tårn på Himmelbjerget også et vartegn for Himmelbjerg...

Allerede abonnent? Log ind her