Tip os log ind
Amir Djavaherian satser på en rullende virksomhed. For nylig var han forbi Papirfabrikken og Midtjyllands Avis, hvor han præsenterede »Bilbruseren«.
Foto: Peter Bruvik-hansen

Nyt firma tilbyder brusebad til bilen

Med »Bilbruseren« rykker Amir Djavaherian ud og vasker bilen ude og inde, mens du er på arbejde
26. februar 2019, 20.00

SILKEBORG Hører du til blandt den gruppe af bilister, der på den ene side gerne vil køre rundt i en bil uden for meget støv og skidt, men på den anden side synes din lørdag formiddag er for kostbar til at blive brugt i kø hos den lokale vaskehal, så har Amir Djavaherian løsningen.

Med sit nystiftede firma - og dertil indrettede bil - Bilbruseren, tilbyder han at komme forbi og vaske din bil.

Enten hjemme privat, eller i dagtimerne, når du er på arbejde.


Man får hele paletten

- I dag handler alt om tid. Folk vil gerne det hele, men tiden er der ikke. Jeg tilbyder hjælp med bilvask, så folk ikke skal bruge til på det. Så uanset om bilen holder hjemme eller er parkeret på arbejde, så kommer jeg og vasker den. Ude og inde. Man får hele paletten, siger Amir Djavaherian.

Prisen afhænger af bilens størrelse, men ifølge Amir Djavaherian er hans pris konkurrecedygtig med tilsvarende klargøringsselskaber, hvor man kommer forbi med sin bil.

Amir Djavaherian er oprindeligt uddannet autolakerer, men som han konstaterer, så er arbejdsmiljøet i den branche ikke det bedste, og efter en årrække at have lakeret biler, satser han nu på at vaske dem.

Fra 4. marts er han klar til at rykke ud med Bilbruseren, som han har indrettet til at damprense kundernes biler. Det betyder, at der kun benyttes omkring tre liter vand på at dampe en bil ren.

- Jeg håber, jeg kan leve af det.

- Drømmen er at skabe en forretning, der kan dække hele Jylland med flere biler, siger Amir Djavaherian.

Foreløbigt er det dog kun Silkeborg og omegn, man kan opleve Amir Djavaherian og Bilbruseren.


Ordet er ditMere Erhverv