Tip os log ind
Følgende elever på College 360 i Silkeborg kunne den 1. marts fejre, at de nu har bestået deres svendeprøve som kok / cater: Nikolaj Langballe Larsen, cater, Egetæpper A/S, Khaton Hamid Mesto, cater, Kantinen V/ Ulla Hjelmar Nielsen, Jittra Penglee, cater, Salling Aarhus, Damiatin Bay Rasmussen, cater, C/O 1438 Fazer Food Services A/S, Nastassia Ryzhkova, cater, Skolepraktik, Bjørg Maiken Vanting, cater, Hårby Slagteren, Claudia Løvgreen Lorentzen, kok, Café Dolly, Benjamin Stage Hejgaard Pedersen, kok, Hotel Vejlefjord, Niklas Plougmann Thorsen, kok, Højslev Kro, John Elias El-Chaer, kok, Restaurant Martino, Christoffer Bach Flor, kok, Best Western Plus Hotel Eyde, Massi Allah Hakimzada, kok, Falsled Kro, Torsten Leth, kok, Hotel Marina, Jakup Pauli Arge Mammen, kok, Hotel Vejlefjord, Peter Martinsen, kok, Olinico Gastro Grillbar, Niklas Panduro Pedersen, kok, Grappa, Kasper Petersen, kok, Grappa, Maria Seidelin Refsgaard, kok, Svostrup Kro, Mille Hesselvig Verwold, kok, Scandic Silkeborg.

Nye kokke og catere fra Silkeborg

21. marts 2019, 10.00

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind




Mere Navne