Tip os log ind
  • 1/: Så godt som alle blandt publikum sang, dansede og hoppede med, da Aqua spillede alle de gamle, populære sange fra 90'erne i et fyldt Indelukket. De spillede både »Doctor Jones«, »Barbie Girl«og »Roses Are Red« til alles store glæde. Og flere gange i løbet af koncerten måtte René Dif tage ordet, da Lene Nystrøm lige skulle have vejret. Og der var da også gang i de to forsangere gennem hele koncerten - hvilket helt sikkert bidrog til publikums store engagement.
  • 1/: Ifølge festivalarrangør Oliver Zähringer blev der solgt over 20.000 liter øl - og det var bare fadøl. Det er 1500 liter mere end sidste år. Foruden fadøl blev der solgt masser af specialøl.
  • 1/: 6000 gæster havde billet til Hede Rytmer fredag. Og ifølge festivalarrangør Oliver Zähringer gik billetsalget amok, da man annoncerede, at man havde booket Thomas Helmig. Der var da også tomt på festivalpladsen alle andre steder end foran scenen, da han gik på klokken 23.30 fredag aften.
  • 1/: Der var generelt trængsel foran scenen til de fleste aftenkoncerter, hvor der var fest og glade dage med både dans og hop. Til koncerterne om dagen var det mere en hyggelig stemning, der prægede publikumsbilledet. Dette billede er taget, lige før Aqua gik på scenen lørdag.
  • 1/: Der var fyldt godt op i Indelukket under Hede Rytmer. Der var der deltagerrekord med knap 6000 gæster fredag og udsolgt af partoutbilletter. Faktisk er der sket en fordobling i antallet af gæster, siden festivalarrangør Oliver Zähringer begyndte tilbage i 2013 - her var der 3000 gæster.

Nye højder for den hotte fest

Hede Rytmer er blevet et varemærke med en profil, som sikrer den gode fest for det brede og købestærke publikum, der nu også kommer fra andre byer
28. maj 2018, 12.15

SILKEBORG Alt gik op i en højere enhed.Solen, varmen, musikken, kys, kram, gensynsglæde, kolde øl og drinks - og ikke mindst en masse glade mennesker, der var...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg