Tip os log ind
Fremtiden tegner gunstigt, og humøret var højt på Dagli' Brugsens generalforsamling.
Foto: Ole Jeppesen

Ny omsætningsrekord i Gl. Ryes Dagli' Brugs

Men uforudsete udgifter til logistik klippede en god bid af overskuddet
13. april 2019, 14.37

GL. RYE Coop's »landshøvding«, bestyrelsesformand Lasse Bolander, havde også fundet vej, da Dagli Brugsen i Gl. Rye holdt generalforsamling.

- Dagli' Brugsen i Gl. Rye er et fantastisk eksempel på, hvad man kan, når man er »byens butik«. Byens borgere bakker tydeligvis meget op om butikken - og butikkens personale, uddeler og bestyrelse kvitterer så ved at tilbyde en moderne butik med gode varer og god kundeservice, lød roserne fra Coop-formanden.

Den lokale formand, Ejnar Jakobsen, var glad for besøget.

- Herligt, at Coops formand ville bruge en aften sammen med os i Gl. Rye - noget, som mange deltagere satte stor pris på, siger han.

Brugsen kan se tilbage på et godt år, der satte ny omsætningsrekord med 14,5 millioner kroner efter en stigning på 13 procent.

På bundlinjen står et plus på 170.000 kroner.

- Vi havde faktisk sat næsen op efter det dobbelte, men allersidst på året kom der nogle ekstra regninger fra Coop omkring logistik ,og det skar lige halvdelen af overskuddet, siger Ejnar Jakobsen.

- Men vi er rigtig glade for, at vi er i plus i en tid, hvor mange andre Dagli Brugser kører med underskud.


Høj kundetilfredshed

Brugsens omsætning er øget med næsten 50 procent over de seneste fem år. Samtidig ligger kundetilfredsheden blandt de øverste 10 procent af de over 1000 butikker, som Coop-familien omfatter.

- Begge dele tager jeg som udtryk for, at det var en fornuftig beslutning at udvide og modernisere butikken, siger formanden.

Til bestyrelsen var der genvalg til Søren Glasius og Stig Autzen og af Annette Egelund Kristensen og Louise Overgaard som suppleanter.

Med på aftenens program var et veldækket tapasbord, som de mange fremmødte medlemmer forstod at sætte pris på. sinn


Ordet er ditMere Ry-Galten