Tip os log ind
KIF-træner Steven Lustü har stadig sin første sejr til gode som cheftræner i Kjellerup IF.
Foto: Camilla Abildgaard Norup

Ny nedtur: KIF tabte bundgyser på Bjerget

To flotte langskudsmål var ikke nok for Kjellerup IF, der er isoleret i bunden efter tungt nederlag til Vejgaard
08. september 2018, 15.16

FODBOLD Kjellerup IF er stadig sidst i 2. division efter lørdagens 2-3-nederlag til Vejgaard, som 134 tilskuere overværede på Bjerget.

Hjemmeholdet fik ellers en drømmestart efter 35 sekunder, hvor Henrik Hykkelbjerg Jensen tog chancen fra distancen og krøllede bolden ind i det lange hjørne med et velplaceret venstrebensspark. Gæsterne kom dog tilbage på omgangshøjde i det 14. minut, hvor Martin Sloth-Kristensen udlignede til 1-1 efter en situation, hvor KIF-keeper Benjamin Schubert så mindre heldig ud.

KIF'erne virkede mærkede af Vejgaard-udligningen og overlod meget af initiativet til nordjyderne, men efter en dårlig periode fik hjemmeholdet arbejdet sig tilbage i kampen, og i det 31. minut sendte Mads Olesen værterne i front, da han gjorde det til 2-1 med et flot langskud. Det var også stillingen efter de første 45 minutter.


Debut til Frank Hansen

Fra anden halvlegs start blev Burak Bozdemir sendt på banen for at afløse en småskadet Simon Vetter Laursen, og indskifteren gik ind på højrekanten, mens Mads Suaning Leone Pedersen blev rykket ned på backen. Sidstnævnte bød ind med en vigtig aktion i det 51. minut, hvor han forhindrede en friløber til gæsterne med en veltimet, glidende tackling, der blev sat ind i sidste øjeblik.

Tre minutter senere måtte Benjamin Schubert diske op med en flot redning for at forhindre en ny udligning, men i det 56. minut kom gæsterne alligevel på 2-2 efter et hjørnespark, hvor Malthe Mondrup fik bolden forbi KIF-keeperen ved forstolpen. Fire minutter senere brændte det på igen, men denne gang fik værterne afværget et Vejgaard-forsøg på målstregen.

Umiddelbart efter blev rutinerede Frank Hansen sendt på banen til sin KIF-debut, og hjemmeholdet kom hurtigt frem til et par pæne muligheder ved Patryk Pietras, men i begge tilfælde diskede Peter Sandberg Nielsen op med flotte redninger i Vejgaard-målet. I stedet blev det 2-3 i det 69. minut, hvor Lasse Lund Storvang udnyttede en stor fejl i Kjellerup-defensiven og scorede.


Isoleret i bunden

I det 82. minut var Patryk Pietras igen tæt på efter et godt oplæg fra indskiftede Christopher Denius, men midtbanespillerens flade afslutning blev på ny viftet væk af Vejgaard-keeperen. Billedet gentog sig i overtiden, hvor Christopher Denius missede en stor mulighed alene med målmanden.

Der blev ikke scoret yderligere i opgøret, som KIF'erne tabte 2-3, og holdet er dermed isoleret i bunden af 2. division med to point efter syv kampe. Der er nu et hul på fire point op til Vejgaard og Odder.

Næste opgave for KIF er en udekamp mod Jammerbugt FC, der spilles lørdag 15. september klokken 14.


Ordet er ditMere Sport