Tip os log ind
Henrik Bang Jensen bor i Silkeborg og kommer fra et job i Nordea i Bjerringbro.

Ny, erfaren afdelingsdirektør: Mit hjerte banker for det nære

26. april 2018, 11.45

Sparekassen Kronjylland har ansat 55-årige Henrik Bang Jensen som afdelingsdirektør i Brædstrup.

Han er oprindeligt bankuddannet i Hirtshals, og han har 35 års erfaring fra Danske Bank, hvor han blandt andet har været filialdirektør i Karup og senest Bjerringbro. Derudover har han i 2017 stået i spidsen for Nordeas afdeling i Bjerringbro.

- Mit hjerte banker for den nære, lokale rådgivning. Derfor glæder jeg mig over at være blevet en del af en sparekasse, der er så tæt på sine kunder. Mens andre pengeinstitutter samler mere og mere i callcentre, kan vi tilbyde lokal tilstedeværelse inden for både privat og erhverv. Den forretningsfilosofi er jeg meget enig i og stolt af at være en del af. Jeg glæder mig derfor til at arbejde med kunderne i Brædstrup og til sammen med mine 11 nye kolleger i Brædstrup at fortsætte med at udvikle afdelingen og skabe gode resultater, fortæller den nye afdelingsdirektør.

Henrik Bang Jensen bor i Silkeborg sammen med sin kone Jette, og parret har to voksne børn. Fritiden bliver brugt med familie og venner, ligesom Henrik gerne lader batterierne op med en tur i haven eller på sin mountainbike.


Ordet er ditMere Navne