Tip os log ind
Morten Bilgrav Mathiasen bor i Skanderborg med sin kone, og sammen har de to voksne børn på 20 og 22 år.

Ny direktør for digitalisering, informationssikkerhed og it i Eniig

19. oktober 2018, 11.40

JOBNYT Morten Bilgrav Mathiasen er den 1. oktober tiltrådt som direktør i energikoncernen Eniig med hovedsæde i Silkeborg. Her får han ansvaret for digitalisering, informationssikkerhed og it. Morten Bilgrav Mathiasen bliver desuden en del af Eniigs koncernledelse.

Morten Bilgrav Mathiasen er uddannet civilingeniør og har mere end 20 års ledelseserfaring inden for IT. Han har haft ansvaret for koncern-it i flere danske virksomheder - senest som it-direktør ved den danske shippingvirksomhed Unifeeder, hvor han stod i spidsen for en komplet omlægning af it-infrastrukturen i forbindelse med selskabets øgede fokus på digitalisering.

Med sin nye rolle som direktør for digitalisering, informationssikkerhed og it i Eniig skal Morten Bilgrav Mathiasen være med til at skabe en it-arkitektur, der kan bære energiselskabets forretningsmodel. Og det er en udfordring, han ser frem til:

- Energisektoren er en branche i konstant forandring, og i disse år er der gang i en større konsolideringsbølge, som stiller store krav til it-arkitekturen. I Eniig opruster vi på informationssikkerheden, ligesom digitalisering i stigende grad er en integreret del af måden, vi arbejder med forretningsudvikling på. Jeg ser meget frem til at komme med på denne rejse og ikke mindst til at løfte opgaven i tæt samarbejde med de dygtige ledere og medarbejdere i mit område, fortæller Morten Bilgrav Mathiasen.


Ordet er ditMere Navne