Tip os log ind
  • 1/: Bo Drachmann er manden, som har genåbnet slagterbutikken i Hammel. Den 42-årige slagter har været uddannet i over 20 år og har haft eget slagteri i Allingåbro i en del år. For to år siden åbnede han slagterforretning i Allingåbro.
  • 1/: Thomas Kolby, Hammel: Det er dejligt at få slagter i byen igen. Det har vi manglet. Hammel er i hvert fald stor nok til at bære det. Det er spændende at se, hvad de kommer med af færdigretter. Især som børnefamilie er det rart at kunne få noget med kvalitet, hvis man ikke selv har tid til at lave mad.
  • 1/: Hanne og Margit, Hammel: Det er bare supergodt. Vi har savnet slagteren meget, og vi må bare til at støtte noget mere. Det tror jeg på, at vi vil, i stedet for altid at gå i supermarkedet. Vi skal til at have nogle gode koteletter.
  • 1/: Charlotte Laursen og Kent Thrane, Hammel: Det er jo dejligt, at få en slagter i Hammel igen. Vi har savnet den i den tid, den ikke har været der. Det er altid rart at kunne få et dejligt stykke kød. De specialbutikker, vi har, skulle vi helst gerne beholde, og så vidt vi lige kan se, er det her ikke en af de dyreste. Jeg tror, vi vil handle her jævnligt.

Ny butik vækker glæde i Hammel

- Vi vil bakke op og handle i butikken fremover, sagde nogle af de første kunder i den nye slagterbutik i Hammel
15. august 2018, 13.00

HAMMEL Der blev langet varme grillpølser, brød og sodavand over disken i en lind strøm, da Hammels nye slagter i går for første gang bød kunderne velkommen....

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Hammel