Tip os log ind
 • 1/: - I Frankrig skal du stå op og gå på arbejde, præstere, svede, du stresser helt vildt, og du kommer til at dø af det, siger Francis Cardenau.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg kan ikke forestille mig et liv, hvor jeg ikke laver mad, siger Francis Cardenau, der drømmer om, at hans nye køkken bliver rammen om god mad og socialt samvær.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Når du kører på motorvejen med 220 i timen, har du ikke tid til at tænke. Du skal koncentrere dig, og det er nemt - det er bare ligeud. Men nu bremser vi og tager de små sideveje, hvor du skal kigge dig omkring og koncentrere dig om andre ting, siger Francis Cardenau.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Det nye liv på landet har givet Francis Cardenau mulighed for at reflektere og finde en vej tilbage til kreativiteten.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Da Francis Cardenau var ung kok i Paris, var der masser af hurtige penge, fest og fristelser. - Jeg har altid haft en engel på min skulder, der har sørget for at passe på mig, så jeg var stærk nok at sige: »Nej, det der skal jeg ikke gøre«.
  Foto: Carsten Lauridsen

»Nu tager jeg de små sideveje«

Han var den første, som sikrede en dansk restaurant to Michelin-stjerner, og i hans nye selvbiografi står kollegerne i kø for at hylde ham for hans betydning for dansk gastronomi. Men i Francis Cardenaus liv handler det i dag mere om refleksion end om anerkendelse og arbejdsrusen
15. april 2018, 15.00

Hvidløgstoppene står på række mellem halmen i ét bed, og rundt omkring i andre deler forårsblomster pladsen med små røde knolde, der minder om, at rabarberne...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Livsstil