Tip os log ind
  • 1/: 21-årige Kathrine Forsberg bor i Kjellerup. Hun arbejder til daglig i Sushi Mania i Silkeborg, men derudover har hun også sponsorer på sin Instagram, hvor hun blandt andet får tilsendt gratis træningstøj, hun skal reklamere for på sin Instagram.
  • 1/: Selvom Kathrine træner meget, vil hun stadig gerne have fokus på at træne på den sunde måde. - Det er vigtigt for mig at vise, at mad er benzin for kroppen, og at man ikke er usund, fordi man spiser chokolade et par gange om ugen, siger hun.
  • 1/: Kathrine står ikke op om morgenen og tænker, om hun skal træne. Hun står op og tænker, hvornår hun skal træne. - Det er sjældent, jeg ikke magter at komme afsted. For mig er det ligeså naturligt som at gå i bad. Men jeg kan også sagtens tage fire dage uden at træne, hvis jeg skal noget andet, siger hun.

Næsten 10.000 følger Kathrine

Kjellerup-pigen Kathrine Juul Forsberg er så populær på Instagram, at hun bliver sponsoreret. Selv kender hun ikke opskriften
30. december 2017, 12.48

KJELLERUP - Jeg er bange for, at mange har det indtryk, at jeg er høj i hatten og snobbet, fordi jeg har den Instagram, jeg har. Folk tror, jeg er bedre end...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg