Tip os log ind
  • 1/: Kunstneren Janpeter Muilwijk mistede for tre år siden sin datter, der begik selvmord. Et rum på kunstcentret er indrettet som et kapel eller kirkerum til minde om datteren Mattia, som begik selvmord i 2015
  • 1/: Dukken med de røde strømpebukser er kunstneren selv. En ud af otte kvinder rammes af brystkræft og i 2009 blev Alet Pilon ramt af sygdommen.
  • 1/: Alet Pilon er i gang med at opstille sin skulptur »Not Me«, som kan ses på udstillingen »Beyond the Body«, som åbner på lørdag.
  • 1/: Mange ritualer er forbundet med døden, og når vi fester, åbner vi vinduet til livet, fortæller kunstneren Ida Van Der Lee, som i forbindelse med KK44 stiller bordet op på Vestre Kirkegård.
  • 1/: Ida Van Der Lees store bordinstallation har titlen »Commemorating the dead« (»Minde til de døde«) og hun opfordrer gæsterne til skrive små spisebords-erindringer om deres afdøde på tallerkerne på det veldækkende bord.

Når livet forlader kroppen

Udstillingen »Beyond the Body« på Kunstcentret Silkeborg Bad tager fat om et af livets helt store emner: »Døden«
30. august 2018, 13.29

Tekst: Christian Kloch Larsenkloch@mja.dkFoto: Martin Ballundballund@mja.dkKUNST Døden kommer til os alle. Både den dag, vi selv skal herfra, men også gennem...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind