Tip os log ind
  • 1/: Et stort maleri af Asger Jorn er ved at blive gået nøje efter. Her er Filiz Kuvvetli i gang med at lave en tilstandsrapport, inden værket kan fragtes til Sydkorea og den store Jorn-udstillingen i Seoul, som åbner 12. april.
  • 1/: Lisbeth Havn er i gang med at montere 12 små Per Kirkeby-værker til samlingen på Museum Jorn.
  • 1/: En drengebyste, som kunstneren Ib Braase skabte i 1940'erne bliver restaureret af skulpturkonservator Sigrid Ninel Kledal.
  • 1/: Efter man er begyndt at opvarme kirkerne, skaller malingen af altertavler og prædikestole rundt om i landets kirker. Her er konservator Pernille Brostrøm ved at restaurere altertavlen til Enslev Kirke.
  • 1/: Kunstneren Niels Skovgaard har lavet denne altertavle til Mariekirken i Bøvling. Den skal have ny fernis. Her er konservator Tina Petersson i gang med at fjerne den gamle, gullige fernis fra 1907.
  • 1/: 21 ruller med mosaikskitser lavet af baron Arild Rosenkranz skal udstilles på Rosenholm Slot og er lige nu ved at blive restaureret af papirkonservator Elisabet Wilsleff Kristensen.

Når kunsten trænger til en kærlig hånd

Stort kunstværk af Asger Jorn er netop gjort rejseklar til Seoul hos Kunstkonserveringen Vest i Silkeborg
21. marts 2019, 16.00

KUNST Et stort maleri af Asger Jorn bliver undersøgt nøje med lys og lup. 12 små malerier af Per Kirkeby er ved at blive monteret og sat i rammer, inden de...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Kultur