Tip os log ind
  • 1/: Lars Larsen skuer ud over Borre Sø fra hjemmet i Svejbæk. Selvfølgelig sidder han på en havestol fra Jysk.
  • 1/: Lars Larsen på sin bådbro - hvor der ikke ligger en båd. - Jeg har ikke en båd. Den deler jeg med min søn, som har den liggende ved hans hus, fortæller Lars Larsen.
  • 1/: Lars Larsen har i mange år boet i Svejbæk, hvor han fra huset har adgang til søen. - Kris og jeg er vilde med at bo her, og vi flytter aldrig herfra, siger Lars Larsen.
  • 1/: Med en mojito i hånden var Lars Larsen i topform, da han i går, fredag, tog imod fødselsdagsgæster på sit golfresort i Himmerland. - Det har været svært at finde ønsker, men jeg vil gerne, at folk donerer penge til et skoleprojekt i Tanzania, siger Lars Larsen, der i dag holder fødselsdag for venner og familie.
    Foto: Jose Ricardo Barrios, JYSK

Når en fuldblods-købmand runder

På mandag fylder en af Danmarks mest kendt erhvervsfolk 70 år. I interviewet fortæller Lars Larsen blandt andet ærligt om helbred, fremtiden, familien og hans forhold til Silkeborg
04. august 2018, 08.48

SEJS-SVEJBÆK Lars Larsen byder velkommen på trappen til villaen i Svejbæk, der ligger højt med betagende udsigt over Borre Sø. Der er ikke noget prangende over ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind