Tip os log ind

Når det bliver for meget ...

14. maj 2019, 12.49

VALGPLAKATER Har du prøvet at købe en hjemmelavet vaffelis, hvor der er kommer alt for meget skum på? Sådan, hvor det hele bliver for meget, ja nærmest kvalmt? Det er sådan, jeg har det med valgplakaterne, særligt i Silkeborg by.

Jeg er selv en del af valgkampen, som kandidat til Europa-Parlamentet og til Folketinget, og jeg hænger også i lygtepælene, ret begrænset omfang, da jeg er sponsorfri, og jeg har hverken moral eller økonomi til at plastre byen til.

Reglerne skal følges. Derfor vil jeg opfordre Silkeborg kommune, til at tage fat i kandidaterne og efterfølgende, mod betaling, selv tage ulovlig ophængte plakater ned, hvis det første ikke hjælper. Det vil hjælpe noget, men kære vælgere, det er også op til jer: Undlad at stemme på kandidater der forurener byen og misbruger ytringsfriheden. Det være sig i tale som skrift. Ingen er nævnt - ingen glemt.

Lad os til næste valg, kommunalvalget i 2021 - eller et nyt folketingsvalg, prøve at sætte andre rammer. Skal vi forbyde plakater i bybilledet, sætte antal på hvor mange plakater hver kandidat må sætte op, eller noget helt tredje?

Ukendte kandidater bliver hjulpet af plakater til at blive synlige i offentligheden, i større eller mindre grad. Kendte politikere puster sig op, men hvis ikke der er indhold, kan det ligesom være lige meget. Jeg fristes til at sige »tomme tønder buldrer mest«

Kære vælgere; det er jeres valg og jeres ansvar, hvem der bliver valgt. Husk nu at stemme personligt - til både Europa-Parlamentsvalget den 26. maj. og til Folketinget 5. juni 2019.

Ingen kandidat bliver valgt uden personlige stemmer.


Ordet er ditMere Debat