Tip os log ind
Næste onsdag præsenterer Åbne Atelierdøre »Farvetoner« med Carsten Frank og Kristian Lilholt i Kedelhuset.

Nedtælling til stor kunstfest

15. august 2018, 06.44

Siden 1. august har Åbne Atelierdøre fejret, at den traditionsrige kunstevent, som finder sted i weekenden 25. og 26. august, i år har 25 års jubilæum.

25 års jubilæet bliver fejret med små og store begivendheder - 25 i alt - fra 1. august og frem til 25. august og de kommende dage byder således også Åbne Ateliere-arrangementer i Silkeborg og omegn.

I dag onsdag kan man se 25 gule ænder på pælene ved kammerslusen. I morgen torsdag inviterer kunstnerne Sidsel Brix og Rikke Ryge til kunstudstillingen og arbejdende værksteder 25 meter fra Torvet - i lokaler i baggården ved Dansk Papirvarer på Østergade.

Fredag laver kunstneren Suzi Louring 25 croquistegninger på Torvet og lørdag er der fernisering på Åbne Atelierdøres store fællesudstilling i Jysk Musikteater.

Søndag fortsætter jubilæumsarrangementerne i Galleri Dunck, hvor kunstneren Jytte Dunck udstiller 25 fugle i en stor blodbøg.

Mandag er der kunstquiz på Åbne Atelierdøres hjemmeside og tirsdag optræder 25 elever fra Den Kreative Skole med ekspressiv dans med farveudtryk i hjertet af Silkeborg.

Onsdag 22. august er står Åbne Atelierdøre bag et arrangement i Kedelhuset med lyd, lyrik og billeder, når musikeren Kristian Lilholt og billedkunstneren Carsten Frank fortæller om »Farvetoner« med udgangspunkt i deres unikke samarbejde, »Land«, hvor Kristian Lilholt satte musik til Carsten Frank digte og store malerier i frisen »Land«.


Ordet er ditMere Kultur