Tip os log ind
  • 1/: Der findes både et varmt omklædningrum og et »koldt« ved Østre Søbad. De fleste helårs- og vinter-badere ved Østre Søbad bader nøgne. Her er to badere fanget klokken 8.45, lige før det vrimlede med folk på broen. De fleste badere troppede op klokken 9.
  • 1/: På løgnebænken, som de selv kalder den, sad fire kammerater og nød udsigten efter en tur i søen med kaffe, kage og røverhistorier. Fra venstre Henrik Fjeldgaard, Janne Petersen, Søren Jensen og Kjeld Kamp. De har badet udendørs hver dag året rundt siden 1999. De gør det for at få energi og godt humør og er medlemmer af Vikingernes Klub. - Vi er de hårde, griner de og forklarer, at hvis de klæder om i det varme omklædningrum, kommer de i »bad standing«.
  • 1/: Teamet bag Garam Yoga i Silkeborg, Anette Tranberg Lind og Charlotte Apel (bagerst i billedet) startede op med Yoga ved søen sidste år i juni. Ved første yoga-time udendørs mødte 75 mennesker op. De fortsætter succesen igen i år og bliver ved hver søndag indtil vinter.
  • 1/: Mor og søn, Helle Eriksen og Alexander Eriksen fra Virum og Holstebro, var taget på vandretur og overnattede ved De Små Fisk i telt. De havde brugt weekenden på Himmelbjergsruten og manglede søndag formiddag kun turen fra De Små Fisk og ind til Silkeborg. Lørdag havde de gået 26 km. Det var første gang, Helle Eriksen besøgte stedet, og hun var meget betaget. - Det er et enormt smukt sted. Jeg troede, jeg boede et smukt sted i Virum, men må erkende at Silkeborg er mere varieret. Og grantræerne er højere end på Sjælland, siger hun. Begge er friluftsmennesker.
  • 1/: Instruktør fra Rawfit, Camilla Fabricius, styrede søndag morgen slagets gang i skoven. Her blev trænet styrke i skovbunden, lavet øvelser med elastikker bundet fast til træstammerne, og pulsen kom op via løb på bakkerne. Men al den hårde træning foregik med smil og latter - så noget må Camilla Fabricius gøre rigtigt, siden hun søndag morgen kl. 8 kunne samle 28 mennesker til motion.

Naturen i Silkeborg boomer af liv

Masser af mennesker brugte deres søndag formiddag i Silkeborgs natur. Med både kolde, hårde og sjove aktiviteter
30. april 2018, 14.04

SILKEBORG - Vi får et kick, og så giver det bare en fantastisk energi, siger Kjeld Kamp fra Vikingernes Klub - en helårs-badeklub. Han var søndag klokken 8...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Silkeborg