Tip os log ind
 • 1/: Nanna Lihn inde midt i ingenting. Kyzylart Passet mellem Kirgisistan og Tadjikistan med over 4000 højdemeter. Og sne. Da måtte hun trække. Men bus over passet ville hun ikke tage. Turen skulle gennemføres rigtigt.
 • 1/: Det var en dejlig modtagelse, der ventede Nanna Lihn hjemme i Thorning. Masser af familie og venner stod parat til at modtage hende søndag eftermiddag.
  Foto: Rasmus Viuff
 • 1/: Nanna Lihn omgivet af sin familie efter den enorme præstation. Eneste vidnesbyrd om den lige nu er nogle få fotos på Instagram. Og så en dagbog, som Nanna Lihn har helt for sig selv. Ikke noget show på de sociale medier her.
  Foto: Rasmus Viuff
 • 1/: Om det var koldt nogle steder på turen? Tjaa. Rim i håret kom der i hvert fald.
 • 1/: Ejvind Lihn har ladet skægget vokse indtil datteren kom hjem. I aftes smed patriarken så skægget. Det var Nanna Lihn, der klippede det af.
  Foto: Rasmus Viuff

Nanna fra Thorning cyklede hjem fra Kina

Nanna Lihn var på rejse rundt i Asien sidste år. Og så besluttede hun sig for at cykle en tur. I går kom hun hjem - 17.000 kilometer senere
20. maj 2019, 11.00

THORNING Ejvind Lihn har ikke fuldskæg mere. Det klippede hans datter Nanna af i går aftes.Da Ejvind Lihn var ude at cykle 1100 kilometer med sin datter i...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Thorning