Tip os log ind
I den røde ring her ses den genstand, som fløj gennem luften tirsdag aften omkring klokken 19. Hvad kan det være? Bilisten har altid et kamera tændt, når han kører bil. Derfor kunne det lade sig gøre at opfange episoden. Se også videoen under artiklen.

Mystisk genstand i luften: Hjælp med at finde ud af, hvad det er...

Tirsdag først på aftenen opfangede et kamera en mystisk genstand, som fløj gennem luften på Århusvej i retning mod Resenbro
04. oktober 2018, 08.43

SILKEBORG En ufo, et svævefly, en helikopter eller en kæmpe ørn?

Der er flere forskellige bud på, hvad det var, som tirsdag aften omkring klokken 19.00 fløj gennem luften over Århusvej.

En bilist fra Silkeborg kørte i retning mod Resenbro, da han så det mystiske syn, hvor et eller andet fløj gennem luften i skoven.

Midtjyllands Avis har været i kontakt med en veninde til den mandlige bilist.

- Han var meget chokeret efter episoden. Han kunne simpelthen ikke se, hvad det var. Og vi kan stadig ikke finde ud af det. Nu håber vi på hjælp til at få sagen belyst, siger Gitte Johansen, der har delt videoen på facebook-gruppen »Silkeborg hjælper hinanden«.

Tirsdag aften var der et blæsevejr over Silkeborg, og det forlyder også, at der var en helikopter i luften. Men helikopteren kom vist først ved 21-tiden.

Episoden blev også beskrevet for politiets vagtcentral, men herfra kunne man heller ikke kaste lys over sagen.

Ved du noget?

Kontakt redaktionen på sn@mja.dk.


Ordet er dit