Tip os log ind
  • 1/: Musicalen, der blev spillet i Thorning i går, handlede om unge og deres problemer. Pigerne her fra Trekløverskolen i Kjellerup havde sammen med kammerater fra Ans og Thorning selv været med til at udvikle musicalen. Man har arbejdet i forløb på tre eller to dage ad gangen. I første omgang i Kompedal lejren, hvor man ude i den stille skov havde fundet på, hvad det hele skulle handle om. Lærer Kim Skov Andersen, der ses i orkestret, hvor han spiller på keyboard, fortæller, at det hele skulle handle om at synge, spille skuespil og spille musik, og temaet skulle være de problemer og udfordringer, unge møder. Og at i sidste ende - så er der håb, og det går nok, selvom nogle problemer ser bøvlede ud. Et evigtgyldigt tema, når man er ung.
    Foto: Rasmus Viuff
  • 1/: Kim Skov Andersen (forrest på keyboard) regner med, at det kreative musik, sang og skuespilshold skal køre igen til næste skoleår.

Musicalprojekt på tværs af Ans, Kjellerup og Thorning

De tre overbygningsskoler på Kjellerupegnen arbejder sammen om at give eleverne meget mere i fællesskab
26. april 2019, 12.41

kjellerup-ans-thorning »I've Got A Feeling« hed en musical, som, flere end 30 elever fra overbygningen på skolerne i Ans, Kjellerup og Thorning i går...

Allerede abonnent? Log ind her