Tip os log ind
Borgmester Nils Borring fik æren af at åbne DM-stævnet med en flot svævende serv. Fra start til slut var stævnet en succes og i HGF Badminton er der appetit på at lægge billet ind på det store stævne allerede næste år.

Morgendagens stjerner glimtede

U-DM for badminton-spillere i Hammel en stor succes - klubben tænker på gentagelse i 2020
15. april 2019, 19.00

HAMMEL Danmark er en supermagt i international badminton. Og nye unge talenter er på vej til at løfte arven indenfor nogle år.

De udfoldede sig i weekenden ved DM i badminton for unge spillere, der blev afviklet i Hammel Idrætscenter, og det blev en stor succes, både på banerne og udenfor. Så stor, at Hammel GF Badminton allerede nu tænker store tanker om at gentage succes'en næste år.

Omkring 300 spillere stillede op til mesterskabet - delt på 15-16-årige spillere i U17-rækkerne og de 17-18-årige i U19-rækkerne.

- Det blev to hæsblæsende dage med badminton i verdensklasse og der er ingen tvivl om, at morgendagens stjerner var at finde i Hammel, denne weekend, lyder det fra HGF's Allan Bo Andresen, der er forenings- og eventchef.

Stævnet blev skudt i gang af borgmester Nils Borring, som skød første bold over nettet og ønskede god og fair kamp til alle - uden uddeling af »æg«, selv om påsken er nærtstående.

Efter åbningen lørdag formiddag blev der spillet non-stop badminton i 12 timer og på 31 baner.

Søndag morgen startede slutspillet og intensiteten tog til.

Der blev kæmpet i alle rækker, men især i Arenaen, hvor elitespillerne udkæmpede deres kampe, var stemningen i den grad i top med trommer, truthorn, og øredøvende heppen på heltene.

Efter over 1000 spillede kampe henover weekenden blev vinderne kåret søndag ud på dagen.

Bagefter var det et par trætte, men meget glade stævne-ansvarlige fra Hammel GF Badminton, Brian Ovesen og Mette Byrgiel Bach, som lukkede og slukkede mesterskaberne søndag aften.

De var yderst tilfreds med afviklingen og stolt over de 80 frivillige, der gennem weekenden knoklede for at gøre det til en god oplevelse for gæsterne.

Ligeledes var de stolt over de mange roser, som Badminton Danmark gav afviklingen.


Ordet er ditMere Favrskov-Hammel