Tip os log ind
  • 1/: Heidi Christine Nielsen driver i dag sit eget firma »Change4life«, hvor hun er personlig træner og kostvejleder. Hun bor hun i Silkeborg sammen med sin søn. - Selvom jeg ikke har presset ham til at vælge det sunde valg, gør det mig alligevel glad, at han selv vælger at gå på Joe and the Juice med sine venner, siger 39-årige Heidi.
  • 1/: Bikinifitness handler om mere end den perfekte krop. Før konkurrencen får næsten alle atleter ordnet negle, hår og får en spraytan for at fremhæve musklerne. Da Heidi stillede op, skulle deltagerne også tage afføringsmiddel, inden de skulle på scenen, så maven var helt flad.
  • 1/: Kort før Heidi skulle på scenen i bikinifitness-konkurrencen, fik hun det dårligt, og det var tæt på, at hun slet ikke fik lov at komme på scenen. Hun var nervøs, men tog sig sammen kort tid før og fik gennemført konkurrencen. Bagefter blev hun syg med en spiseforstyrrelse, stress og depression. I dag er hun rask igen og har et mere afslappet forhold til sin krop.

Min krop sagde »fuck dig, Heidi«

Bikinifitness gjorde Heidi Christine Nielsen syg og kastede hende ud i en lang kamp mod overspisning, stress og depression. I dag er hun rask og accepterer sin krop igen
27. december 2017, 14.05

SILKEBORG - De så helt vilde ud i hovedet, når jeg fortalte, at jeg skulle tabe mig. De spurgte, om jeg ikke skulle have noget smør. Da jeg så begyndte at...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg