Tip os log ind
  • 1/: Mia Lee (til venstre) og Lihn Dihn udvikler fortsat på rækken af de produkter, som de kan lave med et indhold af aktiv kul. Men forventningen er, at en ny slags hundekurve med indbygget plads til aktivt kul-poser, vil blive en stor succes.
  • 1/: Det er i kælderen under Mia Lees parcelhus i Gjern, at Zen Company har både lager, pakkeri og kontor, og siden de to iværksættere var i tv med »Løvens Hule«, er der kommet rigtig godt gang i deres webshop, så de sælger og sender masser af varer af sted.
  • 1/: Lihn Dihn er rigtig god til at få de praktiske detaljer på plads i makkerskabet med Mia Lee omkring Zen Company, blandt andet sørgede hun for, at produkterne blev laboratorietestet. Mia Lee er bedre til det uadvendte og at tale med kunderne.

Mia og Lihn kom fra Løvens Hule med en lugtfri succes

To vietnamesiske iværksættere med base i Gjern er på vej til stor succes med Zen Company med Ilse Jacobsen som investor og inspirator
24. april 2018, 15.49

IVÆRKSÆTTERI Det er rart, når der er nogen, der tror på én og det projekt, man selv brænder for. Ikke mindst når man er iværksætter, har man i den grad brug...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Erhverv