Tip os log ind
  • 1/: 31-årige Fie Schöttler fra Gødvad, der er uddannet psykolog, har siden februar måned gået hjemme med sine to børn, Adam og Ida. Det vil hun gerne blive ved med, indtil børnene skal i skole. Selvom flere forældre også vælger at hjemmeskole deres børn, så vil Fie Schöttler have, at børnene skal følge en normal skolegang.
  • 1/: Adam på fire år og Ida på to år kan godt lide de pandekager, der bliver bagt på bålet - også selvom de er lidt svedne, når snakken går livligt, mens mødrene bager. Men lidt syltetøj og sukker kan få det meste til at glide ned i små børnemaver.
  • 1/: Om torsdagen mødes omkring otte mødre med deres børn på en stor legeplads ved Klosterlund uden for Kragelund. Mødrene hjemmepasser alle deres børn - blandt andre Stine Skov Dybendal Laustsen fra Gjern, i midten, der er mor til Freddie på et år og Kleo på fire år, til højre. De leger sammen hele dagen, spiser madpakker, laver bål, bager pandekager og snakker om stort og småt.
    Foto: Martin Ballund

Mavefornemmelsen fik Fie til at være mor hele dagen

Fie Schöttler fra Gødvad er mor til to børn, som hun har valgt at passe hjemme. Hun kunne mærke i maven, at det var det helt rigtige for familien
01. juni 2019, 05.00

GØDVAD Der findes en modbølge til institutionslivet. En bølge, hvor veluddannede mødre melder deres børn ud af institutionen og siger arbejdet op for at passe...

Allerede abonnent? Log ind her