Tip os log ind
  • 1/: Mai Omi var bare 10-11 år, da hun fik øjnene op for den livsglæde, der er forbundet med mavedans. - Det slog ligesom klik i hovedet på mig, da jeg så en opvisning. Jeg vidste instinktivt, at jeg skulle holde fast i det, men jeg var meget genert som barn, så jeg dansede i smug derhjemme. End ikke mine nærmeste veninder vidste, at jeg dansede. Det var mit frirum, og det tog mig godt nok mange år at springe ud, griner hun. I dag underviser hun i Kulturhuset Silkeborg et par gange om ugen.
  • 1/: Eventyrlysten, sensitiv, spirituelt interesseret og med en stor lyst til at danse og arbejde kreativt og med at hjælpe mennesker med at finde sig selv, som hun selv har gjort. Sådan beskriver Mai Omi - i korte træk - sig selv.
  • 1/: Det nye arrangement, der skulle have været afviklet udenfor, blev ikke det helt store tilløbsstykke, men en del både børn og voksne fandt alligevel vej til Campushuset for at nyde underholdningen eller tage del i aktiviteterne.
  • 1/: Sangerinden Lisa Desireé og musikeren Jesper O. Jakobsen underholdt fra scenen i Campushuset under »Spring ud!«, som på grund af det kølige forårsvejr blev flyttet fra Bindslevs Plads og indendørs i Campushuset.
  • 1/: Arrangørerne af »Spring ud!« havde samlet en buket af musik, dans, litteratur og kreativitet til arrangementet, der blev afviklet for første gang. Det skete i et samarbejde mellem Silkeborg Bibliotekerne, Den Kreative Skole, Kulturhuset Silkeborg på Hostrupsgade og caféen Cappuccio Kaffe.

Mavedans hjælper Mai væk fra traumatisk barndom

Mavedanser Mai Omi er ikke som andre. Den 29-årige kvinde, som er ramt af PTSD efter traumer i barndommen, er et kreativt og spirituelt menneske, som i Silkeborg for første gang for alvor har slået sig ned og fundet ro
06. maj 2019, 18.16

SILKEBORG Der er ikke megen orientalsk skønhed eller Østens mystik over Mai Omi Daisola fra Silkeborg, der trods sit eksotiske navn er pæredansk.Håret er langt ...

Allerede abonnent? Log ind her