Tip os log ind
  • 1/: Der var knald på fodboldbanen i Sjørslev, selvom det var knokkelvarmt.
  • 1/: Jane Papsø og Pia Sørensen (th) med gulerødder, kød og blommer til onsdagens aftensmad. De to tovholdere havde travlt med at servicere de mange unge fodboldspillere i Sjørslev.
  • 1/: Søren Lind, 23, og Mark Jakobsen, 27, vil ikke undvære de tre dage som trænere i Sjørslev. Det er bare sjovt at være med, og de to er også klar til at være med næste år
  • 1/: Laura på 9 og Oline på 8 havde det sjovt sammen med Eddie Hansen, 53, fra Thorning samt MikkiTvede, 24, og Steffen Johansen, 25 fra Sjørslev. Eddie Hansen havde ungerne Kasper og Rikke på 17 og 15 med som frivillige. Mikki og Steffen har selv været på fodboldskole og synes, at de er med til at føre noget videre ved at tage en tørn i sommerheden.
  • 1/: Sebastian Hansen, 14, bagest, sammen med Mads Jørgensen, synes lige som Kristine Hansen, 11, (tv), Tilde Rask Sørensen, 14, Astrid Larsen, 11, Frida Jensen, 12, og Alberte Jacobsen, 12, at fodboldskolen i Sjørslev bare er hyggelig. De er med så mange år, de overhovedet kan. Og det er øv, at grænsen går ved 14 år.
  • 1/: Skæg og ballade hos de ungste spillere. Pyt med at det er 30 grader, når man har det sjovt.

Masser af vand og fodbold i Sjørslev

I Sjørslev oplever man sommerens sidste varme dage på en fodboldskole, hvor det allermest handler om at hygge
08. august 2018, 14.27

SJØRSLEV Selvfølgelig handler det om fodbold på fodboldskolen i Sjørslev.Tovholderne på fodboldskolen, Jane Papsø fra Thorning og Pia Sørensen fra Sjørslev,...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Sjørslev