Tip os log ind

Masser af stoffer i nattelivet

Politiet satte i weekenden fokus på stoffer i nattelivet, hvilket betød, at flere blev sigtet for overtrædelser
16. april 2018, 12.43

SILKEBORG Politiet tog i weekenden en del gæster i nattelivet, som blev fundet i besiddelse af stoffer.

I Bios Gård standsede politiet natten til lørdag en 32-årig mand fra Aarhus, som skulle til tage narkotika. På sig havde han 1,47 gram amfetamin.

Klokken 22.07 var det en 19-årig mand fra Aarhus, som havde 0,41 gram MDMA (ecstasy) på sig - også i Bios Gård.

Politiet rykkede derefter til Nygade, hvor de fandt en 24-årig mand med 0,97 gram kokain og 0,15 gram MDMA.

I løbet af natten til lørdag besøgte politiet også et par gange et diskotek på Nygade.

Her fandt de på toilettet en 46-årig mand fra Vejle med 1,03 gram kokain på sig. Og derefter en 24-årig mand fra Silkeborg med 0,11 gram kokain på sig.


Stor fangst på Sandvejen

Klokken 23.09 gjorde politiet endnu en narko-fangst. Denne gang var det ikke i byens diskotektsmiljø. Politiet opsøgte en adresse på Sandvejen i Silkeborg, hvor de fandt fire personer, der var tydeligt påvirkede. To af dem var i besiddelse af kokain. Der er tale om en 20-årig kvinde fra Silkeborg og en 27-årig mand også fra Silkeborg, som blev sigtet for besiddelse af stoffer. Politiet ransagede efterfølgende lejligheden og fandt 29,49 gram kokain og 0,23 gram hash. Politiet mener, at stofferne skulle bruges til salg og sigtede den 24-årige beboer.

- Vi har gjort en ekstra indsats i denne weekend og prioriteret at være lidt grundigere. Gør vi det samme næste weekend, er jeg sikker på, vi vil se samme tendens, siger Flemming Just fra Silkeborg Politi.

Ud over de mange sigtelser for besiddelse af stoffer, var der også et par mindre sager på politiets døgnrapport fra nattelivet.

En 16-årig dreng og en 52-årig mand blev taget i at tisse i henholdsvis Bios Gård og på Nygade. Og en 27-årig mand fik en sigtelse for at have råbt skældsord efter en politibetjent.


Ordet er dit