Tip os log ind
Martin Grønbo er forårets instruktør i Silkeborg Karateskole. Han har netop deltaget i et stort træningsseminar i London, og kom hjem med hovedet fyldt af nye gode og spændende træningsideer, som alle klubbens nye børn får glæde af til træningen i løbet af efteråret.

Martin er forårets instruktør

Silkeborg Karateskole har kåret klubbens mangeårige instruktør Martin Grønbo som efterårets instruktør
05. september 2018, 09.04

Karate To gang om året kårer Silkeborg Karateskole sæsonens instruktør, og i år er titlen som forårets instruktør gået til en af klubbens mangeårige instruktører, Martin Grønbo. Martin har trænet karate i Silkeborg karateskole siden januar 2006 og betegnes som en dygtig karateudøver og en dygtig og vellidt instruktør.

- I Silkeborg Karateskole er vi meget stolte af, at Martin er en af vores meget dygtige børneinstruktører. Det er ham, der står i spidsen for vores nye børn, som optages fra 1. klasse. Det kræver stor tålmodighed og overblik samt et grundigt kendskab til hvordan man træner børn i karate. Det mestrer Martin Grønbo til fulde, lyder det fra Silkeborg Karateskole.

Før sommerferien bestod Martin Grønbo sin 2. Dan graduering (sort bælte af 2 grad), hvilket siger lidt om hans store potentiale.

I Silkeborg Karateskole kommer instruktørerne jævnligt på kursus, for at holde niveauet højt. Således tog Martin Grønbo sammen med andre instruktører til London i sommerferien, hvor han deltog i en uges træningsseminar under ledelse af chefinstruktøren på verdensplan Sensei Nakamura samt nogle af både USA's, Canadas, Japans og Europas dygtigste instruktører.


Ordet er ditMere Sport