Tip os log ind

Mange vil spille teater med Shrek

10. september 2018, 10.48

ULSTRUP Cirka 50 interesserede mødte op, da Busbjerg Spillene inviterede til informationsmøde om næste års forestilling Shrek.

Blandt de fremmødte var der mange nye ansigter og formand Søren Kristensen var meget tilfreds med det flotte fremmøde.

Instruktør Michael Pedersen startede med at fortælle om selve forestillingen om trolden der bor i alene i sin ildelugtende sump, da den pludselig bliver invaderet af fordrevne eventyrvæsner. Shrek indgår en aftale med Grev Farquaad om at han må få sumpen for sig selv, hvis han henter prinsesse Fiona, som sidder og venter på sin redningsmand i et slot der bliver bevogtet af en ildsprudende drage. Der er mange forskellige småroller i stykket, så der bliver nok at lave for alle på scenen.

Busbjergs nye kapelmester, blev også præsenteret ved informationsmødet. Det er Gustav Hagner der skal svinge taktstokken til årets forestilling. Gustav er ikke ukendt med musicalgenren da han selv tidligere har optrådt i Thorning, men andre husker ham måske også fra det første år med Danmark har Talent, hvor Gustav nåede helt frem til semifinalen.

Der er audition til næste års forestilling den 29. og 30. september, og der er som altid bud efter mænd, da der som regel dukker flest kvinder op. lyng


Ordet er ditMere Favrskov-Hammel