Tip os log ind
  • 1/: 36-årige Maibrit Stengaard bor til dagligt i Skive, men arbejder som software-konsulent i Silkeborg. Hun regner dog med at flytte tættere på Silkeborg i fremtiden.
  • 1/: Det er 40 år siden der sidst har været en vægtløfterklub i Silkeborg. Maibrit var en af dem der for cirka et år siden var med til at starte vægtløfterklubben »Weightlifting8600« op i Silkeborg. - Alle kan komme her. Det fede ved crossfit og vægtløftning er, at vi alle sammen kan mødes om det samme. Og alle kan lære det og blive dygtige. Derudover hygger vi os og hjælper hinanden, siger Maibrit.
  • 1/: Crossfit er en af grundene til, at vægtløftning er blevet populært. Og fordi vægtløftning, på trods af at det bliver mere og mere populært, er forholdsvis ukendt, kan man som kvinde komme rigtig langt. Ifølge Maibrit er det langt fra umuligt at komme til mesterskaberne.

Maibrit løftede smerterne væk

En arbejdsskade tvang Maibrit Stengaard til at forbedre sin kropsholdning. Hun blev introduceret til crossfit og vægtløftning - i dag er hun danmarksmester i vægtløftning
23. december 2017, 10.55

Dette er første afsnit i serien om »Muskelkvinderne«. Avisen er dykket ned i en verden af kvinder og fitness, hvor jern, kost, spejle, vægte, Instagram og...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg