Tip os log ind
  • 1/: Tsvetelina Ivanova fra Bulgarien havde travlt i madboden fra Kolding, der serverede stenovns-pizzaer, rullekebab og kebabbokse med kebab, ris, salat og creme fraiche-dressing. Pizzaerne blev solgt i fire udgaver - Margherita og med skinke, pepperoni eller kebab. Blandt golfgæsterne var der størst uden sammenligning størst efterspørgsel efter pizza i madboden - med kebab-udgaven som favoritten. - Vi tager rundt på festivaler, markeder og til andre events og arrangementer. Normalt bager vi store familiepizzaer og sælger pizzaslices, men her ved Made in Denmark har vi opgraderet til stenovnspizza, fortalte David Dall, hvis far ejer madboden.
  • 1/: Anna Overby fra Laven (til højre) var til Made in Denmark med veninden Jytte Gottlieb fra Brande. Det var første gang, de smagte nachos med smeltet ost og salsa, og selvom de delte en portion, fik de ikke spist op. - Jeg skal have noget andet senere. I går fik jeg laks herude, og det var en god laks, fortalte Anna Overby. Hun er 90 år, har spillet golf i 40 år og er ved at komme sig, efter hun har døjet med et dårligt ben i syv måneder. De store afstande på golfbanen voldte hende dog ingen problemer. - Nej, jeg er lidt ualmindelig på det område. Måske er det, fordi jeg har 32 trappetrin i mit hus i Laven. Men jeg er også nødt til at få trænet, for i december og januar skal jeg til New Zealand, fortalte hun.
  • 1/: Ved foodtrucken fra Nord Gourmet skulle man tro, at det var svært for sultne golfgæster at vælge mellem lækkerier som blandt andet pulled beef med mojo-dressing (en spansk peberkorncreme med chili), spændende salater, rugbrødschips med dip og pizza med kartoffel og rosmarin - alt sammen økologisk. - Vi har guldmærke i økologi, fortalte Cathrine Carstensen fra Nord Gourmet, der til daglig sælger gourmetmad på streetfood-markeder i Aarhus og Fredericia og desuden tager rundt til festivaler og events og i år blandt andet har solgt mad ved Smukfest, EM i ishockey og Formland-messen. Ved Made in Denmark var kunderne en smule forsigtige og holdt sig til det sikre, for bestsellerten var en sandwich med kylling. - Det er en klassiker. Kylling går altid rent hjem, konstaterede Cathrine Carstensen.
  • 1/: Morten Blicher fra Fjerritslev nød en ribbenspita sammen med sønnen Rasmus på 15 år. - Det smager dejligt. Vi så en, der kom gående med sådan en, og blev enige om, at den så god ud. Vi spiller begge golf og var i Himmerland sidste år. Det er mit indtryk, at der er lidt mere at vælge mellem at spise her, end der var i Himmerland.
  • 1/: Ovenpå Restaurant Ferdinand i Silkeborg Ry Golfklub kunne man med direkte udsigt til putting range og første og sidste hul nyde østers, caviar og champagne. Jonas Tønsager og Rune Høj Morthorst fra Havnens Fiskehus i Aarhus stod klar i østersbaren, hvor den kokkeuddannede Jonas dog ikke så ud til at have brug for sine evner for at åbne østers i en fart. Han blev for to år siden dansk mester ved Danish Oyster Cup, hvor det handler om at åbne 30 østers på kortest mulige tid. Jonas Tønsagers bedste tid lyder på 2,25 minutter. Sidste år vandt hans tvillingebror Simon titlen ved konkurrencen, men Jonas håber at kunne løbe med danmarksmesterskabet, når Danish Oyster Cup bliver afviklet igen i Aarhus i oktober. Tre Village Bay-østers fra Canada serveret på is og med citron og rødløgsvinagrette blev solgt for 69 kr., mens en enkelt østers og et glas champagne kunne købes for 125 kr. Til den pris burde alle kunne være med. Alligevel var tomt i østers- og champagnebaren, da Midtjyllands Avis kiggede forbi søndag eftermiddag. Måske var det priserne på kaviaren, der holdt dem væk. 30 gram af den eksklusive spise serveret med blinis, rødløg og creme fraiche kunne fås for 399 kr., mens 100 gram kostede 1385 kr., mens man måtte af med 1950 kr. for 125 gram Gold Selection Caviar. Det sætter jo sine begrænsninger, hvis man er blevet sulten efter mange km på golfbanen ...
  • 1/: Anders Immerkær passede gasgrillen i Weber Grill Academy. Han bor i Malling og repræsenterede en af grillakademiets samarbejdspartnere, Bistro Immervad i Aarhus, der bliver drevet af hans bror.

Mad made in Resenbro

Der var mange muligheder for at få stillet sulten under Made in Denmark, hvor menuen spændte fra caviar til churros
03. september 2018, 08.43

SILKEBORG Der var gode muligheder for ikke bare at få stillet sulten under Made in Denmark, men i den grad også for at forkæle smagsløgene.Mulighederne spændte ...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Sport