Tip os log ind
Foto: Colourbox

Lusket handling fra Silkeborg Kommune

18. juli 2018, 10.59

dispensation Midt i sommerferie har Silkeborg varslet en dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til et nyt byggeprojekt på Borgergade. Projektet ligger lige overfor det projekt som de for nylig har fået dobbelt afslag fra.

Der står i avisartiklen, at fristen for at klage over det nye projekt er 4 uger. Når jeg skriver til Danmarks Naturfredningsforening, kan jeg se at alle er på ferie og ikke kommer tilbage inden fristen udløber.

Er det et forsøg fra kommunen på at undgå reglerne og problemer ved at annoncere fristen i Midtjyllands Avis midt om sommeren, hvor ingen vil opdage det eller have tid til at agere.

Planen kan være god nok, men lusket er det, hvis det er en bevidst strategi.

Jeg vil gerne klage over dispensationen fra sø- og åbeskyttelseslinjen til denne nybyggeri men som privat borger koster det mig kr. 900,- at klage.

Det er ikke så meget selve projektet, men den måde man har annonceret fristen med. Et meget kort varsel midt om sommeren, hvor ingen er hjemme til at gøre indsigelsen.

Vi har ca. 2 uger tilbage til at klage. Er der andre som er forarget over det må I gerne skrive til mig. Måske kunne vi gå sammen om de kr. 900, som det koster at klage?


Ordet er ditMere Debat