Tip os log ind
Foto: Martin Ballund

Læserne raser over måger

07. august 2018, 11.03

Gårdagens artikler om mågeskrigene gav mange kommentarer på Midtjyllands Avis' facebook-side. Her et udpluk:

Kommunen vil byfortætning - altså flere skal bo i byen. Jeg har boet i midtbyen i mange år. Så skal man kunne leve med at høre biler og fulde mennesker, men når man ikke kan få sin nattesøvn, er det jo umuligt at bo der, og det er i den grad sundhedsskadeligt. Kommunen må og skal på banen! Dagligt vækkes man af voldsomme mågeskrig kl. ca. 04!

Mia Schmidt

Mågerne kommer kun, fordi de kan finde føde, og som én af bidragsyderne i denne tråd ganske rigtigt siger: De går i skraldeposerne. Hvis beboerne fjerner mågernes mulighed for at finde føde, forsvinder de af sig selv. Det kan aldrig blive kommunens og dermed alle skatteborgernes problem.

Jørn Kelland

Det er i den grad generende med de måger. De ødelægger vores lækre, lune aftener samt i allerhøjeste grad nattesøvnen - klart kommunen må finde en løsning på problemet!

Grethe Petersen

Hvorfor mon de holder til i midtbyen? Det er vel, fordi de kan finde føde der ... Nogen smider måske pizzabakker, madrester på gaderne i nattelivet? Måske nogle mennesker skulle ændre deres opførsel? Men det er nok for meget forlangt ... Så heller udrydde andre arter ... i stedet for at lave om på sig selv!

Else Marie Nielsen

Det er et kæmpe problem. Har sidste år kontaktet kommunen og fik oplyst, at der ikke var noget at gøre udover at sætte mågeskræmmere op!! Den er de så ligeglade med, at de gerne lander på dem og holder sammenkomst! Det er til at blive sindssyg af den larm der altid er både nat og dag ... Gør noget drastisk nu.

Kirsten Qvarfot Oxholm

De larmer ad h... til og er pisseirriterende. Jægere skulle have lov at regulere bestanden. Der skulle sættes skraldespande med låg i midtbyen og ikke de »små« åbne, som hurtigt bliver fyldte og som mågerne kan komme i. Så det er en opfordring herfra.

Susanne Graversen

De er et problem, og der er rigtig mange.

Tina Villekjær Iversen

Mon ikke danskerne er trætte af alle lyde efterhånden. De må flytte ind i en osteklokke. Vor herre bevares en gang brok over alt nu om stunder.

Jette Cilleborg Jensen

Vi har alle lov til at være her. Du snorker, måger skriger. Hvor er forskellen?

Bettina Reich

Ja, de er godt nok træls

Anne Mette Andersen


Ordet er ditMere Silkeborg