Tip os log ind
42-årige Carsten Svendesen fra Låsby ser frem til årets ekstreme løb på Isle of Man, hvor han for første gang stiller op i to klasser. ?Privatfoto

Låsby-racer i skrapt løb for tredje gang

Carsten Svendsen stiller denne gang op i to klasser på Isle of Man
10. august 2018, 11.15

LÅSBY Et af verdens legendariske motorcykelløb - Isle Of Man Manx løbet - får igen dansk deltagelse.

Carsten Svendsen fra Låsby og hans team CS-M Racing stiller for tredje gang op i det hårde løb, der køres på små, ujævne landveje og gennem utallige skarpe sving i små landsbyer. En ekstremt krævende bane, der gennem årene har krævet en del dødsfald blandt kørerne.

42-årige Carsten Svendsen håber på et godt løb, eftwer at han sidste år måtte udgå fra en imponerende 3. plads i privat-klassen med tekniske problemer.

I år har han valgt at stille op i to klasser - dels i Classic TT Lightweight på sin Yamaha TZ250 og for første gang i klassen Ultra Lightweight på sin Honda RS125.

Ved at stille op i to klasser får Carsten mere køretid på den 60,7 km lange gadebane, da der den første uge køres daglig træning for hver klasse og derved er mulighed for at køre ca. 240 km på bane hver dag.

Banen har over 250 sving, men den kan for Carstens vedkommende klares på blot omkring 21 minutter med en tophastighed, der når de 240 km/t.

Carsten og hans team sætter kurs mod Isle of Man 18. august. Første træning sker 20. august, og selve løbet køres 29. august.


Ordet er ditMere Ry-Galten