Tip os log ind
  • 1/: Så er det meste klar til aftenens middagsmad. Nogle af jægerne er på vej tilbage til jagtkammeraterne og aftenens festmåltid.
  • 1/: Dagens udbytte: Fasaner, ænder og to rådyr.
  • 1/: Al garniture er indkøbt i forvejen, og så er det bare med at få sammensat de rigtige retter.
  • 1/: Naturligvis var der også en kødhakker med i bagagen, da jægerne holdt gilde.

Lokale jægere følger tv-opskrift

»Nak og Æd« er nu kommet til lokalområdet, hvor yngre jægere for tredje år har mødtes for at skyde, hygge og spise sammen
31. oktober 2016, 11.15

bjerringbro Trenden med, at flere og flere yngre tager jagttegn kunne ses på den gruppe på 12 lokale jægere i gruppens egen udgave af »Nak og Æd« - inspireret...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind