Tip os log ind
I U25 klassen red Rebekka Kejlberg på hesten Escabama helt suverænt. Som eneste ekvipage var de fejlfri i begge runder og vandt dermed distriktsmesterskab for U25 ryttere.

Lokale ekvipager kom, sprang og sejrede

I weekenden blev der afholdt distriktsmesterskab i ridebane-springning på Vilhelmsborg. Her deltog flere ekvipager fra Sportsrideklubben Silkeborg. Såvel ryttere på heste som ponyer var flyvende
05. september 2018, 09.05

Ridebanespring De kom, de sprang og de sejrede.

Sådan lyder det fra Sportsrideklubben Silkeborg, der i weekenden havde en række lokale ekvipager med til distriktsmesterskab på Wilhelmsborg.

Fredag var distriktsmesterskabet på hest for for U25 ryttere og seniorer sat på programmet.

I begge klasser var højden 120 centimeter og banebyggeren havde bygget udfordrende baner inklusiv en stor vandgrav, som nogle heste ikke var helt så vild med.

I U25 klassen red Rebekka Kejlberg på hesten Escabama helt suverænt. Som eneste ekvipage var de fejlfri i begge runder og vandt dermed distriktsmesterskab for U25 ryttere hvor hele 17 unge hesteryttere var til start.

Det lagde maksimalt pres på storesøster Benedichte Kejlberg, som stillede op i klassen for senior. Benedichte red på hesten A.N.Roquefort i flot fejlfri runde i første gennemridning. I anden gennemridning fik de otte fejl. Herefter var der en spændende omspringning om 3. pladsen, da tre ryttere havde otte fejl efter de første to runder.

Benedichte Kejlberg viste sin rutine, var både fejlfri og lynhurtig med næsten fem sekunder til nærmeste konkurrent, og hun snuppede 3. pladsen.

Fredag aften kom ponyerne på banen, så de kunne fornemme stemningen og banen inden lørdagens mesterskabsklasser.

Caroline Amalie Kristensen havde ponyen Stradbally Sasy med i LB (75 centimeter) og red en flot fejlfri runde, dog uden placering. Lørdag morgen red Sarah Skov Lauritsen på ponyen Jimmie en sikker fejlfri tur i LB.

Distriktsmesterskab for ponyer afvikles for alle tre pony kategorier og i sværhedsgraden LA. Sportsrideklubben var repræsenteret ved de store kategori 1 ponyer og de mellemstore kategori 2 ponyer.

For kategori 2 ponyer var Signe Lohse Jensen meget flot ridende på Patch og snuppede mesterskabet efter spændende omspringning blandt tre fejlfrie ryttere. Signe og Patch gentog således sidste års succes, hvor de også blev distriktsmestre. Kia Keller på kategori 1 ponyen Amigo var også i nervepirrende omspring, da der var tre fejlfri ekvipager efter de to første runder. Kia Keller var som den eneste fejlfri i omspringning, og kunne fortjent stå øverst på skamlen som distriktsmester.

Ryttere fra Sportsrideklubben Silkeborg stod således øverst på skamlen i tre ud af fem individuelle distriktsmesterskaber i ridebanespringning og fik også en 3. plads.


Ordet er ditMere Sport