Tip os log ind
  • 1/: Det seneste halvandet år har været forrygende for Brewolution og de to indehavere, Ken Thøgersen (til venstre) og Tonny Haarup, men parret forventer et endnu vildere 2018 med lanceringen af helt nye produkter. Blandt andet står Ken Thøgersen med prototypen til en helt ny øl-bryggeranlæg til 25 liter øl, og Tonny Haarup står med det mikro-kit til fire liter øl, som Brewolution sender på markedet netop nu.
  • 1/: Udstyr, ingredienser og brygvejledning er den ene side af salg af bryggerudstyr, en helt anden er emballering under forsendelse til kunderne, og den skal være perfekt, når det handler om glas. Og her er alle medarbejdere involveret i at finde den bedste løsning.
  • 1/: Brewolution har Danmarks største sortiment af malt til forhandling til mikrobryggerier og andre, og her kan kunderne få valset malten på forhånd, hvis de ønsker det.
  • 1/: Brewolution har over 100 forskellige ingredienspakker til forskellige opskrifter på hjemmebrygget øl, og i lagerhallen i Knudlund er der blandt andet tonsvis af malt fra Belgien, England og Tyskland, lige som her er et væld af gærtyper, humletyper samt en række forskellige krydderier, lige fra rosiner til chili og egeflis.

Øllets bagmænd har for travlt til at drikke øl

De seneste måneder har været hektiske for Brewolution, der er på vej til at revolutionere deres sortiment med helt nye unikke produkter
07. februar 2018, 19.03

Hos Brewolution i Knudlund har man dårligt nok haft tid til at fejre, at virksomheden er blevet kåret som en af de danske gazellevirksomheder i 2017.For de...

Allerede abonnent? Log ind her